TÉGLAKÁLYHA

Mi is az a téglakályha?

Egy olyan fűtőberendezés, amelynek működési módja megegyezik a cserépkályhával, azaz a tűztérből kilépő forró égésterméket füstjáratokon keresztül vezetjük a kéménybe, miközben kályhánk átmelegedik.

Ahogy a neve is sejteti, téglából épül. E célra a legmegfelelőbb a kézi vetésű un. "grófi" vagy "címeres" tégla. Ez adja kályhánk rusztikus jellegét. Természetesen ezen kályha belső szerkezetét is samottból kell felépíteni. Hatalmas tömege miatt a téglakályha rendkívül nagy mennyiségű hőt tud tárolni és sugárzással lassan leadni.

A téglakályha kialakítása nagyon változatos lehet: alakja az egyszerű téglatest alaktól a hengerig, ezek kombinációjáig terjedhet. Amennyiben a környezet megkívánja, hőálló vakolatot is kaphat különböző díszítőelemekkel.

Téglakályhánk "nagyon egyedi" tud lenni, s kiváló fűtési teljesítménye mellett nem elhanyagolható, hogy anyagköltsége lényegesen alacsonyabb a cserépkályhánál.

Chiptuning és weboldal készítés videós oldalak

chiptuning budapest: chiptuning videós oldala.

Weboldal készítés Budapest: weboldal készítés olcsón.

Lemezmegmunkalas, multijogsi, szőnyegtisztítás árak, feelwell, alte ziegel, chip tuning, klinkerriemchen, legolcsobb

multijogsi blog budapest szőnyegtisztítás árak feelwell szonyegtisztito shefitness alte ziegel blog chip tuning klinkerriemchen blog legolcsobb Lemezmegmunkalas, multijogsi, szőnyegtisztítás árak, feelwell, alte ziegel, chip tuning, klinkerriemchen, legolcsobb