Papír, Írószer, Irodaszer, Iskola és Hobby, Bútor, Üzemeltetés, Irodatechnika, Biztonságtechnika, Laptop

mobile telefon, laptop Papír Irodaszer Iskola és Hobby Bútor Üzemeltetés Irodatechnika Biztonságtechnika laptopokPapír, Írószer, Irodaszer, Iskola és Hobby, Bútor, Üzemeltetés, Irodatechnika, Biztonságtechnika és Laptop

Mire érdemes figyelni, ha új laptopot vásárolunk

salétrom, injektálás, agyagcserép, penészes fal kezelése, cseréptető, mészhabarcs, penészes fal szódabikarbóna, penészes fal belső szigetelés, vízszigetelő habarcs, injektálás ár

Háztartás konyha, prezentáció, Bútor, egészségmegörzés, szabadidő játék, üzemeltetés Officedepot Laptop

konyha papír irodaszerpapír, irodaszer és Tűzőgép, laptopok online marketingHáztartás konyha, prezentáció, Bútor, egészségmegörzés, szabadidő játék, üzemeltetés Officedepot Laptopsalétrom, injektálás, agyagcserép, penészes fal kezelése, cseréptető, mészhabarcs, penészes fal szódabikarbóna, penészes fal belső szigetelés, vízszigetelő habarcs, injektálás ár

Szeptest, Grill kerti, ajakfeltöltés, Heliosdental blog, G 8 Group, Egrokorr festékipari zrt, , Besen töltőkábel

Wiki blog Szeptest Szájfeltöltés Grill kerti Besen töltőkábelSzeptest, Grill kerti, ajakfeltöltés, Heliosdental blog, G 8 Group, Egrokorr festékipari zrt, , Besen töltőkábel

Laptop, Notebook, Okostelefonok, mobil telefonok, Smart TV, Xbox one, PS5, Samsung, Huawei

Laptop, Notebook, Okostelefonok, mobil telefonok, Smart TV, Xbox one, PS5, Samsung, Huawei A választás erősen szubjektív lehet, attól függően, hogy mire szeretnénk használni az új gépet. Nem lehet egyértelműen megállapítani, melyik laptop vagy márka a legjobb, mindenkinek más tényezők a fontosak, így szem előtt kell tartanunk az egyéni igényeket, ha a számunkra legmegfelelőbb laptopot szeretnénk megtalálni. Sokak számára döntő lehet a brand vagy a kijelző, megint mások olyan gép mellett döntenek, amely a grafikusan igényes játékokat futtatni tudja. Új gép vásárlása előtt érdemes tehát a következő szempontokat figyelembe vennünk:

Acer Hp, Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

Ps4 mobil telefon, laptopok Ps4 Huawei, Acer, hp Notebook, laptop Samsung mobiltelefon és tartozékok, laptopok, Ps4 Asus Hp laptop, notebook, mobiltelefon, Ps4 iphone okostelefon, laptopok, Ps4 Huawei mobil telefon, Samsung, Ps4 televízió Huawei Laptopok, Xbox one, ps4, ps5 laptopok, Samsung Huawei mobiltelefonok mobil telefon, laptopok, Huawei, Samsung, Ps4 Kiváló és olcsó Acer, HPSamsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4 - Méret: itt is elsődleges, hogy mire szeretnénk használni a laptopot. Ennek megfelelően próbáljuk a hozzánk leginkább passzoló méretet választani, hiszen valószínűleg később ezen már nem tudunk változtatni, nem lehet módosítani vagy kicserélni. A kijelző mérete határozza meg a gépünk méretét is. Nagyméretű kijelzőn élvezetesebb játszani, filmet nézni és dolgozni is. A nagyobb méret előnyökkel járhat azoknak, akik egyszerre több ablakban is szeretnének tevékenykedni vagy nem annyira jó a szemük.

Farsangi jelmez, álarcok, maszkok, posca uniball írószer, ipari porszívó, ipari gőztisztító

farsangi jelmez konyhapult akril butor álarcok, maszkok farsangraNovum ajtó, Farsangi jelmez, álarcok, maszkok, posca uniball írószer, ipari porszívó, ipari gőztisztító A kijelző méretének növekedésével egyenes arányban csökken viszont a kényelmes hordozhatóság lehetősége. Mérete mellett nem elhanyagolható a kijelző minősége sem, hiszen jó eséllyel naponta több órán keresztül a gép előtt fogunk ülni, ezért ügyelni kell arra, hogy olyat válasszunk, ami kíméli a szemünket, amit kényelmes nézni. Szakítsunk időt arra, hogy feltérképezzük a boltok kínálatát és a kijelzők közötti különbségeket.

Supershop, mp3, iphone, Smart TV, Xbox one, PS5, Samsung, Huawei, játékkonzol, bor házhozszállítás Badacsony

bor házhozszállítás Badacsony Supershop, mp3, iphone, Smart TV, Xbox one, PS5, Samsung, Huawei, játékkonzol bor házhozszállítás Badacsony - Memória (RAM): a felhasználási célok mellett vegyük figyelembe anyagi lehetőségeinket is. Korábban nem igazán volt jellemző, sem szükséges a 4 GB-nál nagyobb RAM vásárlása, mivel a használni kívánt programok ezzel a memóriával is tökéletesen futottak. Napjainkban a duplája javasolt, hiszen több RAM-mal módunk nyílik arra, hogy egyszerre több alkalmazás is fusson a gépen és akár utólag is tudjuk bővíteni, ha kevésnek bizonyul.

- Processzor: könnyű elveszni a típusszámok között, ha kevésbé vagyunk otthon a számítógépek világában. A legtöbb gépen, a legnagyobb processzorgyártó terméke, vagyis Intel CPU fut. A processzor sebességét nemcsak annak órajele határozza meg, hanem az is, hogy hány maggal rendelkezik.

zártszelvény, előtető, zártszelvény árak, oszloptartó, korlát, zártszelvény ár, lépcsőkorlát, menetes szár, rozsdamentes, cső

zártszelvény előtető zártszelvény árak oszloptartó korlát zártszelvény ár lépcsőkorlát menetes szár rozsdamentes csőzártszelvény, előtető, zártszelvény árak, oszloptartó, korlát, zártszelvény ár, lépcsőkorlát, menetes szár, rozsdamentes, cső - Meghajtó: mivel adatainkat a merevlemezen tároljuk, ez a gép egyik legfontosabb része. A típusa befolyásolja gépünk gyorsaságát, így az SDD javasolt, ha a prioritási lista élén szerepel a nagyobb sebesség.

- Akkumulátor: élettartamát nem könnyű meghatározni, mert sok tényező együttállása befolyásolja, úgy mint például a kijelző fényereje, felbontása, az operációs rendszer típusa, a háttérben futó alkalmazások. A teljesítményt wattórában szokták feltüntetni, minél magasabb ez a szám, az üzemidő annál hosszabb ideig tarthat, vagyis az üzemidő azt jelzi, hogy meddig használható a gép egy feltöltéssel. Hasonlóan a telefonokhoz, már itt is elérhető opció a gyorstöltés.

- Billentyűzet: a hosszú gépelési folyamatokhoz olyan billentyűzet szükséges, amely kényelmes elrendezésű, teljes méretű billentyűket tartalmaz és gyorsan reagál, ezért a kijelzőhöz hasonlóan ezt is célszerű kipróbálni vásárlás előtt, különösen abban az esetben, ha gyakran kell majd gépelnünk.

- Videókártya: elsőre kell jó döntést hoznunk, mivel a videokártya később már nem cserélhető vagy bővíthető. Ha olyan programokkal dolgozunk, ahol elengedhetetlen a nagyobb grafikai teljesítmény vagy komolyabb játékokat szeretnénk játszani, erősebb videókártya szükséges.

- USB portok: az egeret, a külső merevlemezt, a nyomtatót és a pendriveokat ezek segítségével tudjuk csatlakoztatni. Érdemes olyan gépet keresni, amely nemcsak egy USB porttal rendelkezik, többnyire 3 darab kerül kialakításra.

Eladó használt Audi A6, használt BMW i3, Autó ápolás, használt mercedes, eladó Tesla, Jakuzzi ár és mobil pezsgőfürdők

7. vw chiptuning Budapest 8. eladó mercedes 9. eladó tesla s Eladó használt Audi A6, használt BMW i3, Autó ápolás, eladó Tesla, használt mercedes, jakuzzi ár és mobil pezsgőfürdők - Biztonság és terhelhetőség: vannak olyan készülékek, ahol már az arcfelismerő technológia is elérhető, de általános tendencia, hogy a jelszavak lassan kimennek a divatból és azonosításra egyre többen használják az ujjlenyomat-olvasókat. Előfordulhat - annak ellenére is, hogy próbálunk óvatosak lenni - hogy megsérül a gép. A gyenge anyagból készült, hajlékony kijelző részre jobban kell vigyázni, de a billentyűzetek között is nagy eltérések figyelhetőek meg. A legolcsóbb kategóriába tartozók érintésre behajolhatnak, szennyeződés kerülhet a gombok alá, amelynek következményeként egy-egy gomb nem működik majd megfelelően. Érdemes vásárlás előtt ellenőrizni, hogy milyen teszteken esett át. A modern gépek azonban többnyire már ellenállnak az esőnek, a pornak és egyéb könnyebb fizikai behatásnak. Összességében tehát ne tévesszük szem elől hosszútávú célunk: olyan gépet válasszunk, amely valóban megfelel az igényeinknek.

Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox, PS5

mobile telefon Notebook és laptop Samsung mobiltelefon Asus Hp laptop Huawei Smart full hd tv ortopéd műtétekortopéd műtétek laptopok Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox, PS5 ortopéd műtétek Mobiltelefon tanácsok azoknak, akik vásárlást fontolgatnak

Mi az a mobiltelefon? Gondolod, hogy ez csak egy eszköz, amellyel bárhonnan felhívhatsz valakit? Ennél sokkal több van ebben a kis kütyüben! Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan javíthatod mobiltelefon-élményed, tanulmányozd az alábbiakban található összes nagyszerű tippet.

Tartózkodj a telefon hosszú ideig tartó bekapcsolásától, ha gyenge a jele. Ez általában megöli az akkumulátort, így nem lesz lé, amikor a legnagyobb szükség van rá. Az akkumulátor kímélése érdekében próbáld meg olyan helyeken folytatni a telefonhívásaid, ahol a jelek nagyon erősek.

A mobiltelefon akkumulátorának élettartamának meghosszabbításához győződj meg arról, hogy az alkalmazások nem mindig futnak a háttérben. Egyes alkalmazások továbbra is működni fognak, kivéve, ha letiltod őket, és ez gyorsan lemerítheti az akkumulátort. Ellenőrizd a beállításokat, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy kikapcsold ezeket az alkalmazásokat és hosszabb ideig töltsd az akkumulátort.

Ne használd a mobiltelefonodat olyan területeken, ahol gyenge vagy nincs jel. A telefonok nagyobb energiát fognak használni, hogy megpróbálják elérni a gyengébb jeleket. Nem számít, hogy a telefont használod-e vagy sem. Ha csak bekapcsolod ezeket a területeket, néhány órán belül teljesen lemerítheted mobiltelefonodnak akkumulátor-élettartamát.

A mobiltelefon vásárlásakor vedd figyelembe a csomagokat. Sok vállalat kínálja őket, és tartalmazhatnak például tokot vagy autós töltőt. Gyakran olcsóbb mindezeket a cikkeket kötegben megvásárolni, mint külön, és jó eséllyel szeretnél néhány kiegészítőt.

Ne tölts le egyetlen alkalmazást sem, ha tudod, hogy nem megbízható forrásból származnak. Bárki készíthet alkalmazást és eladhatja. Néha vannak nyomkövetők vagy más nem kívánt dolgok bennük. Annak ismerete, hogy az adott személy vagy vállalat jó hírű, csökkenti annak esélyét, hogy vírust vagy nyomkövetőt kapj a telefonodra.

Használt autó. Down Pillows, Down comforter, elektromos autó

Down pillows, használt autó Bmw i3 elektromos autó Down pillows használt autó down comforter down comforter, down pillows Használt autó. Down Pillows, Down comforter, elektromos autó Ne felejtsd el egyszer-egyszer kikapcsolni okos telefonod. Nem csak otthoni számítógéped hagyhatod állandóan bekapcsolás nélkül, alkalmi újraindítás nélkül. Az okostelefonok kifinomultabbak, mint a múlt telefonjai. Minden alkalmazásukkal és különféle programjukkal alkalmanként újra kell indítani őket.

Budapest fejlesztése Entercom, Iphone szervíz és kijelző csere, Menedzserszűrés, chiptuning

Aprohirdetesioldalak.hu webáruház készítés Budapest Használtautó konyhapult akril butor the best chiptuning Budapest Önbizalom, iphone kijelzőcsere, belsőépítész, Fafigurák, Mybrands, olcsó autóbérlés, chiptuning

Használt autó, elektromos autó petersegit,

számítógépek, notebook, mobiltelefonok petersegit vízvezeték szerelő Budapest ajtó ablak Használt autó, elektromos

Matipro, irodaház takarítás, ételrendelés, kreatív webáruház, fűtésszerelő, Wallerfurner, Egrokorr, Műfű, élelmiszer rendelés

élelmiszer rendelés ételrendelés, élelmiszer rendelés fűtésszerelő, Wallerfurner, Egrokorr, Műfű, jegygyűrű, Ha mobiltelefonod használja az internetet, akkor gondold át a szoftver telepítését a vírusok elleni védelem érdekében. Sokan nem tudják ezt, de a hackerek ugyanúgy elérhetik a telefonodat, mint a számítógéped. Rengeteg ingyenesen letölthető szoftvert találsz online, amely segít a probléma leküzdésében.

Egy-két naponta indítsd újra a telefont. Mivel folyamatosan használod a telefon olyan funkcióit, mint az alkalmazások, az e-mail és a böngészők, a telefon tárolja a gyorsítótárban tárolt információkat. Ezen adatok nagy része felesleges, és újraindítással megtisztítható. Ez felszabadítja a rendszer erőforrásait és elhárítja a lehetséges hibákat.

A mobiltelefon természetesen lehetővé teszi a hívások kezdeményezését, de küldhetsz szöveges üzeneteket, fotókat, videókat, vagy akár kiszámíthatod a jelzálogkölcsönöket, vagy megírhatod a következő nagyszerű regényt. Annak érdekében, hogy többet tehess telefonoddal, ezeket a tippeket fel kell használni. Minél előbb, annál jobb!

BMW i3, Verblender, Hungarian goose down comforter, down comforters, szőnyegtisztítás, vízszerelő árak Budapest, Riemchen szőnyegtisztítás, down pillow szonyegtisztitas vízszerelő és fűtésszerelő hungarian down comforters down comforters BMW i3, Verblender, Hungarian goose down comforter, down comforters, szőnyegtisztítás, vízszerelő árak Budapest, Riemchen

Rug cleaning, down pillow and bedding, comforter, keresőmarketing ügynökség, carpet cleaning company, Hamvay Lang

rug cleaning keresőmarketing ügynökség hamvay choosing the perfect how to choose a comforter Lang and Hamvay Rug cleaning, down pillow and bedding, comforter, keresőmarketing ügynökség, carpet cleaning company, Hamvay Lang

Novum ajtó és Használt autó, elektromos autó, gluténmentes étterem, pehelypárna és pehelypaplan, munkaruházat

használt autó, elektromos autó használt autó használt autó, elektromos pehelypárna és pehelypaplan elektromos autó és használt autó bp elektromos autó használt autó best linksNovum ajtó és Használt autó, elektromos autó, gluténmentes étterem, pehelypárna és pehelypaplan, munkaruházat
 

Szőnyegtisztítás, Médiabazár, BB ajtó ablak, Tartozékstore, téli gumi és akkumulátor, fűtésszerelő Budapest, motorolaj és akkumulátor, autóemelő, dísztárcsa, autóalkatrész

szőnyegtisztítás Médiabazár BB ajtó ablak Tartozékstore téli gumi, akkumulátor fűtésszerelő budapest motorolaj és akkumulátor üzemorvos, szőnyegtisztítás autóalkatrész autóemelő és dísztárcsa Szőnyegtisztítás, Médiabazár, BB ajtó ablak, Tartozékstore, téli gumi és akkumulátor, fűtésszerelő Budapest, motorolaj és akkumulátor, autóemelő, dísztárcsa, autóalkatrész

Keresőmarketing, alkatrész, Yoga, teherautó bérlés, chiptuning

June 2, 2018
Avoid Headaches With These keresőmarketing, alkatrész webshop Tips keresőmarketing, alkatrész property is similar to a double edged sword. You need to wisely select which keresőmarketing, alkatrész building to purchase and how you will finance your investments. This article is packed full of tips that will help you to navigate the most from your webshop investment. You can never know too much when it comes to keresőmarketing, alkatrész webshop, so try to always be seeking out new sources of knowledge. Location is the most important factor in choosing a keresőmarketing, alkatrész webshop. Think about the community a property is located in.Also review the expected growth of other similar areas. You want to know that the area will still be decent and growing 10 years from now. keresőmarketing, alkatrész webshop involves more complex and time intensive than buying a home. You should understand that although this is a huge undertaking, you have to be diligent in order to get a profit.

keresőmarketing ügynökség

keresőmarketing ügynökség Budapest Keresőmarketing ügynökség onlinemarketing101.biz

Alkatrész okosan

alkatrész okosan országosan Alkatrész okosan alkatreszokosan.hu

Yoga Barcelona

Soham Yoga Barcelona

Yoga Barcelona https://bit.ly/2J4TIP2 sohamyoga.es

Kis teherautó Bérlés

kis teherautó bérlés Kis teherautó bérlés kisteherautoberles.co.hu

Chiptuning árak Budapest

chiptuning árak Chiptuning árak Budapest chip-tuner.hu

When choosing brokers with whom to work, be sure to find out how much experience they have on the keresőmarketing, alkatrész market. Make certain that they have their own expertise in the area of your curiosity or it could be an endeavor wasted. You and this broker should enter into a type of exclusive agreement with your broker. There are a lot of uncertainties which can impact your lot. This can avoid bigger problems after the post-sale.

Keep your rental keresőmarketing, alkatrész property occupied to pay the bills between tenants.If you have multiple properties open, you need to figure out what the reason is behind this, and try to correct the issue that could be causing a loss of tenants. Make sure you are interested in has access to utilities. Every business' needs are different, but for most, most businesses will need power, sewer and water services. Look at the surrounding neighborhood you're planning on purchasing a specific keresőmarketing, alkatrész property. If the products and services you offer are more middle class or less affluent, buy property there! Have a professional do an inspection of your keresőmarketing, alkatrész property prior to you decide to put it up for sale.

You should advertise your keresőmarketing, alkatrész property as being for sale to both locally and non-local people. Many sellers mistakenly presume that their property is only to local buyers. Many private investors find it appealing to purchase properties that are affordably priced outside their direct area. If you are checking out more than one property, acquire the house survey checklist for each one during your site tour.

Take the first round proposal responses, but don't go further without the property owner knowing. Do not be afraid to let the owners know about other properties you are considering. This may help you get a much more viable deal. You need to know how to get in touch with emergency maintenance. Keep the phone numbers in a convenient place, and make sure you select companies that answer quickly. Talk to a tax adviser before you buy any property. Work with the adviser to try and locate an area where taxes will not be as high. To make sure you are working with the right webshop broker, have them describe to you what a success or a failure is.Also inquire how they personally measure their method of measuring results.You should be on board with their strategies and methods.You should only employ a webshop broker in order to work successfully with them. Find out how different webshop broker negotiates prior to choosing them. You can ask them how much experience and training. Also make sure to ask about their style of work to ensure that they follow ethical procedures while looking for that optimal deal. Ask potential webshop brokers to describe how they make their money before you start working with them.The ideal response is that they are in line with yours. You need to know exactly how they will benefit from any transaction they take care of on your behalf. You are ultimately responsible for disposing of environmental wastes from your building. Is the property prone to flooding? You may want to reevaluate your choice.You can speak to environmental assessment places to get information about the area you are considering buying something. However, each opportunity and property is unique, and determine what the best investment is for you. Have a rent figure in mind before beginning discussions with possible lessees.This will let you reach your goals and turn your investment into a profit. Talk to other people and friends to come up with a list of potential lenders. Research and prepare for the purchase process by finding the best lender for your needs, prior to taking any other steps toward investing in keresőmarketing, alkatrész webshop. Taking some time for advance preparation can make the difference in loan qualification. As previously stated, keresőmarketing, alkatrész webshop isn't a slam dunk. It takes a large monetary investment, followed by effort and time, to make a success of a keresőmarketing, alkatrész webshop investment. Even after all that, it's still possible to lose financially.
 

Keresőoptimalizálás in English azoknak akik jól beszélik

March 30, 2018
Keresőoptimalizálás in English

Great Ideas About google keresőoptimalizálás That Anyone Can Use
 
Your potential customers should have no problem finding you through an internet searches. This why it is so important to be as high as possible. The following tips in this article will help you improve your site's ranking.
 
Coding is an important element in google keresőoptimalizálás if you are using SEO.For example, if most of your site relies on JavaScript and is poorly coded, so that it...
Continue reading...
 

Keresőmarketing: IB revision courses for you in Hungary

July 7, 2017

Continue reading...
 

Weboldal készítés és keresőmarketing

January 16, 2017
Weboldal készítés ma sokkal könnyebb, mint néhány évvel ezelőtt. Sok lehetőség áll rendelkezésre, hogy segítsen elérni a megjelenését és az a fajta kívánt webhely. Megyek rajtuk keresztül ... így eldöntheti, hogy melyik utat kíván venni.

    Honlapkészítés szoftver - Ez az opció a legnehezebb utat, mert ahhoz, hogy megértsék, egy kis HTML (számítógépes nyelv) ... és ezek a programok közül választhatnak a megtekintésére webhely épület 3 módon. Ki...
Continue reading...
 

Szakítás után, közvéleménykutatás, irodaház takarítás, Hollandpázsit, Műfű, kreatív webáruház, szórólap tartó, magasnyomású mosó, esküvői dekoráció, digital marketing, fali kapaszodó

online marketing ügynökség esküvői dekoráció partyparadicsom fali kapaszkodóSzakítás után, közvéleménykutatás, irodaház takarítás, Hollandpázsit, Műfű, kreatív webáruház, szórólap tartó, magasnyomású mosó, esküvői dekoráció, digital marketing, fali kapaszodó

Edzőterem, Mellplasztika, Fogyókúra, Upholstery cleaning, fitness terem, hungarian goose down pillows, legolcsóbb, természetgyógyász budapest

edzőterem Mellplasztika Fogyókúra Upholstery cleaning in Cork fitness terem budapest hamvay lang fitness terem 3. kerület Edzőterem, Mellplasztika, Fogyókúra, Upholstery cleaning, fitness terem, hungarian goose down pillows, legolcsóbb, természetgyógyász budapest

Legjobb menedzserszűrés Budapest, irodaház takarítás, ételrendelés, irodabútor, fűtésszerelő, Wallerfurner, Egrokorr, Műfű, Fatumjewels

legjobb menedzserszűrés Budapest kontenert article marketingLegjobb menedzserszűrés Budapest, irodaház takarítás, ételrendelés, irodabútor, fűtésszerelő, Wallerfurner, Egrokorr, Műfű, jegygyűrű

A legjobb Acer Hp, Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

mobiltelefon, laptopok Huawei, Acer, hp Notebook, laptop,mobiltelefonok Samsung mobiltelefonok és tartozékok, laptopok Asus Hp laptop, notebook, Huawei mobiltelefon iphone okostelefon, laptopok, ps4, xbox Huawei mobil telefon, Samsung, Xbox, Ps5 legjobb televízió Huawei telefonok, Laptopok, Xbox one, ps4, ps5 Ps4, xbox, laptopok, mobiltelefonok mobil telefon, laptopok, xbox, Samsung, Huawei Legjobb Acer, HP Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4