Nehezen tanulja meg a cikkmarketing csínját -bínját? Nézze meg ezeket a tippeket segítségért!

A cikkmarketing egy okos taktika, amelyet általában sok vállalkozás használ. A vállalkozások cikkeket írnak egy bizonyos témáról, amely saját iparágukhoz kapcsolódik. E cikkek célja, hogy a vállalkozások lényegében új ügyfeleket szerezzenek az újságokban vagy az interneten közzétett cikk révén azáltal, hogy hitelességet szereznek a vállalkozás számára. Az alábbi cikk segít a cikkmarketing használatában.

Tartsa tartalmát könnyen hozzáférhetőnek, függetlenül attól, hogy milyen régen írták. Tartalmazzon visszajelzéseket a jelenlegi cikkeiben az évekkel ezelőtti kapcsolódó tételekhez. Ez segít a keresési rangsorokban és a kattintásokban. Ha valakit eléggé felkelthet az érdeklődés, hogy továbbra is átkattintson webhelye különböző oldalaira, akkor ismét visszatérő látogatója lesz.

Keressen egy bloggert a keresett célból. Biztos lesz abban, hogy őszinte információkat kap egy bloggertől, aki az adott városban él. Lépjen kapcsolatba azzal a személlyel, hogy személyes ajánlásokat kapjon a csodálatos helyekről, amelyeket látnia kell, vagy mely éttermekben érdemes enni.

Állítson be automatikus válaszadókat minden cikkéhez. Az automatikus válaszadó beállítása lehetővé teszi, hogy kimondja, mit csinál, anélkül, hogy el kellene töltenie drága idejét. Az automatikus válaszadó kritikus fontosságú a cikk marketing területén. A maximális hatás érdekében győződjön meg arról, hogy minden cikke egybe van állítva.

Az írásnak az egésztől az alaptól a komplexig kell terjednie. Például, ha az Ön által forgalmazott termék műszaki jellegű, akkor írja be ezt az információt a cikkbe. Ugyanakkor adjon elegendő általános magyarázatot, hogy a kevésbé műszaki ismeretekkel rendelkező olvasók követhessék. Ha megtalálja a módját, hogy mindenki számára vonzóvá tegye webhelyét, professzionálisabbnak tűnik, és tiszteletet szerez.

Ügyeljen arra, hogy minden cikkhez készítsen új erőforrásdobozt, és módosítsa a linkeket. Fontos, hogy visszafelé mutató linkekkel rendelkezzen a népszerűsíteni kívánt oldalakhoz. Ha beküldi cikkeit könyvtárakba, az erőforrásdoboz rendkívül fontos. Ha beküldi cikkeit a bloghálózatokba, a horgonyszövegek linkjei a legfontosabbak. Ha minden cikkéhez ugyanazokat az erőforrásdobozokat és hátsó linkeket használja, azok nem fognak egyedülállónak tűnni a keresőmotorok számára.

Ha cikkeit egy adott rés vagy iparág felé célozza, győződjön meg arról, hogy elsajátította a megfelelő szlenget vagy zsargont. Végezze el a kutatást, és győződjön meg róla, hogy jól érti a témát. Meg akarja győzni olvasóit arról, hogy Ön szaktekintély ezen a területen, így továbbra is olvasni fogják, amit írsz.

Ismerje meg azt a kutatást, amit ír. Ha időt töltött a téma kulcsszavainak megismerésével, akkor az írás sokkal könnyebb lesz, és kevesebb időt vesz igénybe. Ha néhány percenként meg kell állnia, hogy kitalálja, miről beszél, akkor értékes időt veszít, és a cikk megmutatja tudásának hiányát.

Mivel biztos akarsz lenni abban, hogy cikkeid jól meg vannak írva, ha nem vagy jó író, érdemes felvenni valakit, aki írhat neked cikkeket. Szellemes és mégis informatív cikkekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy megtartsa az olvasók figyelmét, és egy profi író meg tudja tenni ezt az Ön számára.

Amint azt korábban említettük, a cikkek marketingjét sok vállalkozás használja. A cikkek a vállalkozáshoz kapcsolódó témában íródnak. A vállalkozások az ügyfelek és a hitelesség megszerzése érdekében írják őket. Ha használja a cikkből származó információkat, akkor a cikk marketingjét használhatja saját vállalkozásához.