Teljesen megváltoztatja az üzleti kilátásokat a cikk marketinggel


Azt kérdezi magától, hogy a cikkmarketing segítségével népszerűsítheti-e magát? Képes lesz-e létrehozni egy olyan módszert a használatára, amely működni fog az Ön számára? Számos embernek kiemelkedő sikere van a cikkek használatával az online vállalkozásuk forgalmának növelésére, és lehetséges, hogy Ön is ezt tegye, ha követi ezeket a tanácsokat.


Tájékoztassa közönségét a termékeiről egy EBookban vagy egy online kiáltványban. Foglalkozzon egy bizonyos kérdéssel informatív és hasznos módon. A célja az, hogy közönsége végig olvassa a könyvét, és élvezze azt. Említse meg termékeit, mint olyasmit, ami segíthet azoknak, akiket érdekel, hogy miről szól a könyv.


Mindig győződjön meg róla, hogy használja a helyesírás-ellenőrző funkciót, mielőtt bármilyen tartalmat elküld a weboldalára. Nagyon kínos lenne, ha lenne egy minőségi terméke és egy nagyszerű webhelye, majd az emberek diszkontálnák azt, mert valami olyan egyszerű dologgal van problémája, mint a helyesírás.


Ha nem egy nagyon jó író, akkor a legjobb lenne, ha nem próbálná meg maga megírni a történeteit. Fel kell bérelnie valakit, hogy megtegye ön helyett, hogy minden információt megkapjon, amit szeretne, és ne tegye magát vagy a cégét rossz színben tüntesse fel.


Minden cikk könyvtárnak világos és meghatározott szabályokkal kell rendelkeznie. A könyvtáraktól függően győződjön meg róla, hogy érti a beküldési irányelveket.


Egy tipp, amit érdemes figyelembe venni a cikkmarketinggel kapcsolatban, hogy az írás nem olyan rossz, mint ahogyan azt gondolja. Fontos, hogy úgy írjon, ahogyan beszélne, és utána tisztítsa ki az esetleges nyelvtani hibákat. Gyakorlás után képesnek kell lennie arra, hogy rövid cikkeket írjon mindössze néhány perc alatt.


Kezdje a cikkeit egy viccel, hogy felkeltse az olvasók érdeklődését. Nem kell mást tennie, mint elmesélni egy viccet, de tudnia kell, hogy milyen viccet mondjon. A legjobb cikkek egyszerre viccesek és informatívak.


Miután befejezte a cikket, az oldal végén helyezzen el egy forrásdobozt, amely arra ösztönzi az olvasókat, hogy kapcsolódjanak be. Győződjön meg róla, hogy tartalmaz egy visszautalást a vállalati weboldalára. Ez aktivitást és remélhetőleg bevételt generál személyes vállalkozása számára, és növeli a tudatosságot arról, hogy ki maga és mivel foglalkozik.


Igyekezzen elkerülni, hogy túlságosan érzelmessé váljon bármelyik cikkében, de mindig az emberek érzelmeire akar játszani, hogy cselekvésre késztesse őket. Ehhez sokkal több művészetre van szükség, mint tudományra. Ez inkább egy adott témához való ráérzés, mint egy általánosságban meghatározott képlet. Törekedjen arra, hogy érzelmi reakciót váltson ki az emberekből.


Készítsen e-könyvet a cikkeiből. Válasszon ki néhányat a legolvasottabb cikkeiből, és tegye őket egy e-könyvbe, amelyet más oldalakon is terjeszthet. Ez egy újabb módja a munkája önreklámozásának, és növeli a webhelye látogatottságát, valamint arra ösztönzi a nézőket, hogy olvassák el a frissebb cikkeit.


Egy fülbemászó cím messzire vezethet. A címe megragadja az olvasók figyelmét. Próbáljon meg olyan leíró szavakat beilleszteni, amelyekkel az Ön terméke is jobban hangzik, mint a versenytársaké. Adjon hozzá olyan szavakat, mint a garantált, csodálatos, egyedülálló, bizonyított. Vegye elő a szókincskereső szótárát, és találjon ki olyan szavakat, amelyek megragadnák a figyelmét, ha Ön lenne a fogyasztó.


A cikkmarketing tippjei nagyszerű kiindulópontot adhatnak online jelenléte kiépítéséhez és közönsége növeléséhez. Figyeljen ezekre a javaslatokra, és megtalálhatja a saját útját a sikerhez.