Technikák a hírnevének csikorgó tisztán tartására

Vállalkozásának hírneve hihetetlenül fontos. A jó hírnév szilárd és lojális ügyfélbázist épít ki. Ezután egyszerűen szájról szájra szerzi meg az ügyfeleket, az Ön hírneve alapján. Íme tehát néhány dolog, amit megtehet annak érdekében, hogy vállalkozásának szilárd hírneve legyen a hűséges vásárlók mellett.

Ügyfelei bizalmának biztosításához kulcsfontosságú az őszinteség és az átláthatóság. Ne távolítsa el, és ne próbálja elfedni a negatív bejegyzéseket webhelyéről. Ha így tesz, úgy tűnhet ügyfelei számára, hogy figyelmen kívül hagyja az aggodalmaikat, vagy egyszerűen nem törődik velük. Mindig legyen őszinte a vállalata esetlegesen felmerülő problémáival kapcsolatban.

Az információk közösségi oldalakon való közzététele fontos vállalkozása hírnevéhez. A marketingkampány hatékony lebonyolításához hetente legalább többször közzé kell tennie. Ha úgy találja, hogy a közösségi oldalakon való közzététel túlterhelt, fontolja meg egy asszisztens felkérését, aki elkészíti a bejegyzéseit.

Versenyek lebonyolítása, hogy erősítse hírnevét. Ez különösen fontos, ha rossz értékelést kapott. Egy verseny sok pozitív információt hoz létre a cégéről, ami segíthet növelni cége online megjelenését. Ez a technika segít az oldal rangjának emelésében is az internetes keresőmotorokon.

Az egyik jó módja annak, hogy javítsa cége hírnevét, ha megkéri azokat az ügyfeleket, akik elégedettek szolgáltatásával vagy termékével, hogy tegyenek közzé pozitív véleményeket blogján vagy webhelyén. Megkérheti őket, hogy mondjanak valami kedveset a cégéről olyan webhelyeken, mint a Linkedln, a Google Places vagy a Yelp.

Amikor a közönségével beszél, ügyeljen arra, hogy azt társalgási hangnemben tegye. Az emberek nem szeretik azt az ötletet, hogy a cégtulajdonosok mindig marketinggel beszélnek hozzájuk. Bár szeretne eladni, soha ne éreztesse az ügyféllel, hogy ez az egyetlen gondja.

Nézze meg jelenlétét az interneten. Soha nem tudja megmondani, mikor kaphat negatív keresőmotor-eredményt a cége egy boldogtalan ügyféltől, vagy valakitől, aki egyszerűen nem kedveli Önt vagy vállalkozását. A találatok keresése a keresőmotorban lehetővé teszi, hogy a negatív dolgok ne kerüljenek a csúcsra. Igyekezzen minden második héten megtenni.

Próbáljon meg utánajárni a hírnévkezelési szolgáltatásoknak. Ezek a szolgáltatások egy kis pénzbe kerülnek, de segíthetnek a hírnév megszerzésében, a hírnév javításában vagy a hírnév megőrzésében. Ezek profik. Megnézhetik az Ön helyett az online tevékenységeket, és segíthetnek elkerülni és leküzdeni a negatív hírnevet.

Manapság sok cég foglalkozik hírnévkezeléssel. Rengeteg dolgod lesz a mindennapi életedben a vállalkozásoddal, de manapság nagyon sok dologra kell figyelned, például a közösségi médiára és más internetes tevékenységekre. Jó ötlet, ha valaki segít ebben.

Mindig tartsd be az ígéreteidet. Ha a feltételek folyamatosan változnak, az emberek gyorsan abbahagyják a bizalmat. A becstelenség olyan dolog, ami valóban árthat az eredménynek. Ha ez megtörténik, eltart egy ideig, amíg helyrehozhatja hírnevét.

Valami olyasmi, mint az ügyféladatbázis biztonságának megsértése, valóban károsíthatja a vállalat hírnevét. Ha cége tapasztalta ezt a problémát, ne próbálja elrejteni. Azonnal értesítse ügyfeleit, és biztosítsa őket arról, hogy intézkedéseket tesznek adatai biztonságának fokozása érdekében. Ezzel a megközelítéssel minimálisra csökkentheti vállalata hírnevének károsodását.

Láthatja, milyen fontos a hírnév egy vállalkozás felépítése során. A szóbeszéd gyakran fontosabb, mint bármely reklámkampány. Tehát használja a fenti tippeket, hogy jó hírnevet szerezzen közösségében. A hűséges vásárlói alapítvány felépítése az egyik legjobb befektetés, amit egy vállalkozás megtehet.