Tanácsok, hogyan kell tuningolni a készségeket a tökéletes cikk marketing eléréséhez


Bár a mai úgynevezett szakértők közül sokan az ellenkezőjét állítják, a világ még mindig tele van olyan emberekkel, akik a régi vállalkozói szellemet mutatják. Egyszerűen csak nincs sok lehetőség a világban. Az egyik hely, ahol mindig sok lehetőséget talál az ember, az az internet. Ha elolvassa ezt a cikket, és a gyakorlatba ülteti ezeket a marketing tippeket, akkor jó úton haladhat egy sikeres vállalkozás elindítása felé.


Győződjön meg róla, hogy a honlapja felhasználóbarát. Ha az emberek nem tudják kitalálni, hogyan tegyék azt, amit kell, vagy hogyan találják meg a keresett információt, sokan közülük feladják, és frusztráltan távoznak. Ezzel nem csak ügyfeleket veszítenek el, de kisebb valószínűséggel fogják Önt ajánlani egy barátjuknak.


Írjon cikkeket és véleményeket az Ön által használt termékekről. Tudósnak és elégedettnek kell tűnnie egy termékkel ahhoz, hogy a nézők ki akarják próbálni. Ha részletes véleményeket vagy információkat ad a termékkel kapcsolatban, az segít közönségének megérteni a terméket,


Mindig szánjon időt arra, hogy helyesen töltse ki a címeket. Rendkívül fontos, hogy olyan kulcsszavak szerepeljenek a címtagban, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a tartalomhoz. Emellett más webhelyek címtábláitól eltérő módon kell leírnia webhelyét.


A blogolás nagyszerű módja annak, hogy üzletet vonzzon az interneten. Ingyenes blogot hozhat létre, és könnyen kapcsolatba léphet olvasóival. Még tapasztalat nélkül is a legtöbb ember képes blogot létrehozni és beindítani.


Hagyja, hogy az emberek feliratkozzanak a cikkei olvasására. Ha van egy előfizetési szolgáltatása, az nagyszerű módja annak, hogy olvasóit folyamatosan tájékoztassa, amikor új cikket tesz közzé. Engedje meg nekik, hogy feliratkozzanak, hogy e-mail értesítést kapjanak minden alkalommal, amikor új anyagot tesz közzé, és tudja, hogy minden egyes e-maillel visszatérnek.


Ha úgy dönt, hogy a cikkmarketing "szakértői" és "gurui" felé fordul, járjon el óvatosan. Tartsa szem előtt, hogy ők azzal keresnek pénzt, hogy a cikkmarketingről tanítanak, de nincs saját programjuk. Ez nem jelenti azt, hogy semmi hasznosat nem tudnak tanítani önnek. Használja a józan eszét, amikor meghallgatja a tanácsaikat, és döntse el maga, hogy van-e értelme.


Ügyeljen arra, hogy minden cikkhez új forrásdobozt készítsen, és variálja a linkjeit. Fontos, hogy legyenek visszautaló linkjei azokra az oldalakra, amelyeket népszerűsíteni szeretne. Ha cikkeit könyvtárakba küldi be, a forrásdoboz rendkívül fontos. Ha bloghálózatokba küldi cikkeit, a horgonyszöveges linkek a legfontosabbak. Ha minden cikkéhez ugyanazokat a forrásdobozokat és visszautalásokat használja, akkor azok nem fognak egyedinek tűnni a keresőmotorok számára.


Cikkeiben ne használjon hosszú, elkalandozó mondatokat és sűrű bekezdéseket. Az olvasók elfordulnak, ha hosszú szövegtömbökkel szembesülnek. Bontsa cikkét rövid, ütős, legfeljebb öt soros bekezdésekre. Tartsa a mondatait rövidnek és egyenesnek, hogy a cikkeit könnyű legyen követni.


Amikor a cikkmarketing erőfeszítései már javában zajlanak, előfordulhat, hogy kevés az ötlet, amiről új cikkeket generálhat. Ahelyett, hogy a világhálón keresgélne ötleteket, forduljon a már elkészült cikkek katalógusához. Írjon újra egyet, ha teljesen kétségbeesetten keresi a tartalmat. Még jobb, ha fog egy régi cikket, és ír egy frissített változatot.


Az üzleti siker az élet sok területén nem jön könnyen, de az online munkában az a nagyszerű, hogy nincs plafon a sikerhez. Ha megtanulja ezeket a cikkmarketing taktikákat, és gyakorlatba ülteti őket, akkor nincs semmi, ami visszatarthatná Önt egy rendkívül sikeres webes vállalkozás létrehozásától és működtetésétől.