Kiváló vízvezeték-tippek, amelyek minden helyzetben jól működnek

Ez a cikk a vízvezeték-szereléssel kapcsolatos legjobb tippeket és trükköket tartalmazza. Bárhol máshol ellenőrizheti; azonban az Ön idejének maximális kihasználása érdekében javasoljuk, hogy fordítson néhány percet az itt nyújtott szakértői tanácsok áttekintésére.

A hátsó udvari fák gyökerei valódi fejfájást jelentenek a vízvezeték-szerelés szempontjából. Győződjön meg róla, hogy ha nagy fája vagy bokorja van, vagy valamilyen növénye nagy gyökérzettel rendelkezik, kérdezze meg a vízvezeték-társaságot a gyökérirtó szerekről. Leöblítheti ezeket a WC-vel, és megölheti azokat a gyökereket, amelyek esetleg akadályozzák a csöveket, és sok pénzt takaríthat meg önnek, ha megállítja a biztonsági másolatot, mielőtt ez megtörténik.

Évente legalább egyszer távolítsa el a csaptelepítőt, és tisztítsa meg a képernyőket. Ez elősegíti a megfelelő működést. A csaptelepítő funkciója a víz egyenletes áramlása és a víz megőrzése. Ügyeljen arra, hogy tisztítsa meg a levegőztetőt, és észreveszi, hogy ezek a dolgok működnek.

Ügyeljen arra, hogy minden házat kihúzza a házán kívül, amikor az őszi szezon eléri. Ez fontos a fagyás esélyének csökkentése érdekében, amely a csatlakozó csöveket károsíthatja. Csatlakoztassa le az összes víztömlőt, és biztonságosan tárolja őket, hogy családja a lehető legjobb helyzetbe kerüljön az eséshez.

Ha a víz menti az egyik mosogatóról a másikra, az azért van, mert a vezetékek össze vannak kötve. Az egyik eszköz elágazási vonalának része lehet magasabb, mint egy másiknál, de valószínûleg van egy eltömõdés is a két eszközt összekötõ elágazási vonalon. Ezt az eltömődést meg kell tisztítani.

A problémák elkerülése érdekében ne használja a WC-t szemetesként. Ne öblítsen olyanokat, amelyek valószínűleg nem oldódnak fel, és tekerje le az eltömődő csöveket, például pelenkákat, törlőkendőket, papírtörlőket és pamutgolyókat. Ezen túlmenően csak a WC-papír mennyiségét szabad felhasználnia, amely feltétlenül szükséges a tisztításhoz.

Ha a vízvezeték furcsa zajt ad, akkor elveszítettél valamit, amelyet „légpárnának” hívnak. Ennek újra bekapcsolásához el kell kapcsolnia a fő vízellátást. Vezesse a ház összes csapját, majd kapcsolja be a fő vízellátást. Ennek kellene mindennek jobban hangzania.

A megelőzés nélkülözhetetlen a vízvezeték-szerelés költséges javításának elkerülése érdekében. Az egyik leggyakoribb javítás a csatornatömítések rögzítése. A csatornába gyakorlatilag bármi beragadhat és elzáródhat, beleértve a hajat, idegen tárgyakat és üledéket. Ennek különböző módjai vannak; használhat egy lefolyófedelet vagy képernyőt, amelyet valóban úgy terveztek, hogy a csöveket és a csatornákat hajmentesen tartsa. A haj eltávolítása a képernyőn sokkal egyszerűbb, mint eltávolítani a csőből.

Szivárog a WC? Tudja meg, ha valamilyen ételszínt tölt be a tartályba, majd később ellenőrizze a tálat. Ha színes víz van a tálban, a WC-vel belső szivárgás van. A belső szivárgás rögzítéséhez egyszerűen cserélje ki a tartály gömbjét vagy csappantyúját.

Ha olyan területen él, ahol rutinszerű fagyhőmérsékleteket észlel, ügyeljen arra, hogy tegyen valamit a csövek fagyosodásának megakadályozására is. A csövek fagyveszélyének megakadályozására számosféle módon van lehetőség, amelyek segítenek elkerülni otthonának károsodását és a költséges javításokat.

Összefoglalva: nem minden tanácsot kell komolyan venni. Vigyázzon, vigyázzon, kitől kér tanácsot, különösen, ha ez valami olyan, ami a jövőben sok frusztrációt okozhat. Ez a cikk remélhetőleg minden olyan részletet tartalmaz, amelyet tudnia kell a vízvezeték-szerelésről.