Cel mai bun ghid de citit atunci când aflați despre cumpărăturile online

Oamenilor le place cumpărăturile online din tot felul de motive, dar selecția, prețurile și comoditatea sunt probabil unele dintre cele mai importante. Ideea modalitate de a vă perfecționa abilitățile de cumpărături online este să citiți puțin despre subiect înainte de a începe. Articolul care urmează este plin de sfaturi grozave pentru a începe lucrurile.

Dacă vă îngrijorează dacă un site de cumpărături este legitim sau nu, faceți câteva cercetări despre el. Internetul poate fi o modalitate excelentă de a afla despre experiențele altor persoane cu diferite site-uri. Dacă recenziile altora par promițătoare, luați în considerare să faceți o primă comandă mică. Acest lucru vă poate permite să testați serviciul pentru clienți, transportul și să obțineți o idee despre companie fără a risca mulți bani.

Amintiți-vă întotdeauna bugetul și limitele de credit atunci când faceți cumpărături online. Lumea virtuală a cumpărăturilor online a făcut ca mulți oameni să aibă datorii serioase. Trebuie să priviți cumpărăturile online în același mod în care priviți cumpărăturile offline. Nu cumpărați niciodată articole online pentru care nu aveți numerar pentru a plăti.

Dacă nu sunteți sigur dacă un magazin online este sau nu de încredere, contactați serviciul pentru clienți. Pune câteva întrebări despre produse, metoda de plată și transportul. Dacă nu ai o impresie bună după ce ai vorbit cu un reprezentant la telefon, găsește un alt magazin online.

Există anumite informații care nu ar trebui să fie niciodată solicitate în timpul unei tranzacții de cumpărături, așa că aveți grijă la ceea ce distribuiți. Deși este normal să furnizați numele, adresa și informațiile de plată, nu trebuie să aveți de-a face cu niciun comerciant cu amănuntul care vă solicită numărul de rutare bancară sau numărul de securitate socială.

Salvați sau imprimați întotdeauna o copie a oricărei confirmări de comandă pe care o primiți atunci când faceți achiziții online. Dacă nu aveți o imprimantă, puteți oricând să marcați această pagină. Dacă se întâmplă ceva, vă va fi de ajutor să aveți numărul comenzii, descrierea produsului, numele și informațiile de plată.

Când faceți cumpărături online, opriți-vă întotdeauna să citiți recenziile despre produse. Recenziile altor clienți sunt unul dintre cele mai mari atuuri ale dvs. Ei vă vor spune dacă mărimile îmbrăcămintei sunt mici sau mari, dacă există probleme comune cu un produs sau dacă nu este exact ceea ce descrie site-ul web. Luarea în considerare a acestor recenzii te-ar putea scuti de unele mari bătăi de cap mai târziu.

Fiți conștienți de legile privind comenzile de expediere pentru comercianții online. Compania ar trebui să vă trimită comanda în intervalul de timp indicat în anunțul său. Prin lege, aceștia au 30 de zile pentru a vă trimite comanda sau pentru a vă oferi opțiunea de a vă anula comanda. Dacă nu primiți comanda în acest interval de timp, sunați la companie pentru a-i anunța.

Uneori renovat înseamnă pur și simplu surplus. Dacă găsiți un articol care a fost recondiționat, vedeți dacă articolul respectiv spune dacă a fost reparat sau dacă articolul a rămas fără stoc. Verificarea articolelor recondiționate vă poate ajuta să găsiți oferte incredibile.

Dacă doriți ca retailerii să vă trimită e-mailuri despre reduceri și vânzări, dar nu doriți ca e-mailul dvs. să fie aglomerat cu mesaje nedorite, creați un cont de e-mail doar pentru a primi promoții de vânzări de la comercianți. Acest lucru vă va menține e-mailul obișnuit fără aglomerație promoțională și veți avea toate anunțurile dvs. de vânzări într-un singur loc.

Motivele pe care oamenii le au pentru a apela la internet pentru a-și face cumpărăturile sunt multiple. Dar, pentru a face cele mai bune oferte pentru lucrurile pe care le doriți cel mai mult, este important să aveți câteva informații de bază. Sperăm că piesa pe care tocmai ați citit-o a servit ca o resursă utilă care poate fi folosită în continuare.